/ Roman / Aktion Havfrue
”Nors forældre er influencere. De har gjort ham og hele familien til en forretning. Selv hans fødselsdag skal sælges som #perfekt_fødselsdag på alle sociale medier.

Men intet går som planlagt, for lige netop på sin fødselsdag finder Nor en havfrue i fryseren hos købmanden. Den smukkeste, mest perfekte fisk han nogensinde har set. Nor må bare eje hende, men det er han ikke alene om …
 
Og så begynder Aktion Havfrue!”

Roman / Aktion Havfrue

Sidst var det strandvaskere. Denne gang gælder det Kattegathavfruer. Og havfruerne i Kattegat er langt fra så nuttede som dem, børnene kender fra Disneyfilmene. For nu at sige det mildt.

I Aktion Havfrue finder den ensomme Nor en havfrueunge. Den smukkeste, mest perfekte skabning, han nogensinde har set. Desværre er han ikke den eneste, der bare må eje hende, og snart går den vilde jagt.
 
Glæd dig til en historie, hvor en spand remoulade fra Speedy’s Grillbar og en gammel hummerfisker fra Gilleleje Havn spiller en afgørende rolle sammen med en skurkagtig udgave af direktøren for Øresundsakvariet, Marlin Hvalsø, og sidst, men ikke mindst det farligste væsen i verden: En mor, der har mistet sin unge.

Historien har naturligvis en krølle på halen. Og krøllen er, at Nors influencerforældre har gjort ham og hele familien til en forretning. Selv hans fødselsdag skal sælges som #perfekt_fødselsdag på alle sociale medier. Men måske er Nor færdig med at være perfekt efter Aktion Havfrue?
 

Fakta

Forfatter: Ellen Holmboe
Illustration: Kristian Eskild Jensen
68 sider, hardcover
Alder: 10-12 år og op

Pris: 199 kr. 

Kan købes gennem Bogportalen eller hos forlaget Løse Ænder
 
"Spændende og eventyrlig" Lektør
Ellen Holmboe - forfatter. Senest opdateret den 2. april 2024