/ Roman / Marionetdukken
 
"Da han kom til bevidsthed, sad han ret op og ned. Ude af stand til at bevæge sig. Forsigtigt drejede han øjnene og så ned ad sig selv. Hvad var det for noget underligt gammeldags tøj, han havde på? Det lignede matrostøj: blå jakke med hvide striber for enden af ærmerne og hvide knæbukser. Hænderne lå nydeligt lukket omkring armlænet på en rød plysstol. Der var fæstet snore til dem."

Roman / Marionetdukken

Lasse lever og ånder for marionetteatret. En dag falder han over drømmejobbet: Hr. Kragh, verdens bedste dukkefører, søger en rask dreng som hjælper. Hvor heldig kan man være?
 
Marionetdukken er en gyser, som vil nagle dig fast til stolen. Godt hjulpet på vej af Kristian Eskild Jensens isnende vignetter og omslag.
 
Vi er vist mange, der ikke kan fordrage dukker - eller udholde tanken om at blive gjort til en viljeløs marionetdukke i en andens spil. Det er afsættet for denne moderne gotiske gyser, der i øvrigt er aldeles realistisk. Der sker ikke noget i Marionetdukken, der ikke kunne ske i virkeligheden.
 
God læselyst!
Marionetdukken
 

Omtale

"Masser af gys, uhygge og spænding. En bog om sorg, savn, hævn og om at miste kontrollen."
Palles Gavebod
 
Læs hele anmeldelsen på Palles Gavebod
 
"En spændende og anderledes fortalt gyser ... til både drenge og piger, der gerne vil læse gys, der ikke er alt for teksttungt."
Lektør
Marionetdukken

Fakta

Marionetdukken, af Ellen Holmboe
Illustrationer, Kristian Eskild Jensen
160 sider, indbundet
Vejl. pris: 229,95 kr.
Alvilda, 2015

Forside og læseprøve kan hentes på alvilda.dk
Ellen Holmboe - forfatter. Senest opdateret den 2. april 2024