Freakshow / Den haleløse havfrue
Tilbage til Freakshow-siden

Freakshow 3 - Den haleløse havfrue
 
Af Nicole Boyle Rødtnes
og Ellen Holmboe
Forsideillu: Kristian Eskild Jensen
146 sider, indbundet
Fra 9 år og op

Alvilda 2015

Den haleløse havfrue

Norm er stukket af fra familien van Schabts Rædsels- og Raritetskabinet og har slutttet sig til Freak Factor. Godt nok som spion, og kun for at få sin søster Ariel med hjem. Men hos Freak Factor får han al den respekt, han savnede derhjemme, og han begynder at arbejde for dem som standupkomiker.
 
Imen kæmper Ariel for at skaffe penge for at få opereret sin havfruehale om til ben, som hun kan danse på. Det går ikke så godt med det, men så får hendes bror en idé, der er intet mindre end freakin' awsome.
 
FREAKSHOW - Hvor langt vil du gå for at blive berømt?
 
Den haleløse havfrue er tredje bog i Freakshow-serien. Den fjerde og sidste bog udkommer i efteråret 2015.

Omtale

"Endnu et godt bind i serien ... For de 10-13-årige der ønsker sig en medrivende historie om en anderledes familie ... Et anbefalet indkøb."
Lektør: Martin W Hansen
 
"Sjov og spændende historie om freaks, familie og kærlighed. Men også en historie om at være tro mod sig selv og sine egne evner, og om at være anderledes."
 
Herre godt!
Palles Gavebod
 
Læs hele anmeldelsen.
 
"Endnu en gang har det været en fornøjelse at begive sig på eventyr i en verden med naturlige og unaturlige freaks, hvor den ene slags vil være den anden og omvendt. Der er endnu en bog i denne serie og det bliver spændende at se hvad der både kommer til at ske med Norm og Ariel men også med deres forældre, hvis freakshow bestemt ikke er hvad det har været, nu hvor deres børn er hos konkurrenten. Eller er de?

Alt i alt en skøn børnebog om hvordan man finder sig selv iblandt et til tider forstyrret samfund og hvor svært det kan være at få sine drømme indenfor rækkevidde."
Ann-Kristine Hald, Bogrummet.dk
 
 
Ellen Holmboe - forfatter. Senest opdateret den 23. januar 2022