Freakshow / De falske freaks
 
Freakshow 1 - De falske freak
 
Af Nicole Boyle Rødtnes
og Ellen Holmboe
Forsideillu: Kristian Eskild Jensen
152 sider, indbundet
Fra 9 år og op
 
Alvilda 2015
 
 

De falske freaks

Har du nogensinde følt dig anderledes? Har du nogensinde overvejet, om du var blevet forbyttet på hospitalet og havnet i den forkerte familie?

Så ved du, hvordan Norm har det. I en familie af stolte fjerdegenerationsfreaks er han den eneste normale, og derfor må han nøjes med jobbet som altmuligmand og popcornsælger, selvom han drømmer om at stå på scenen selv.

Hans søster Ariel, havfruepigen, har det lige modsat, for selvom hun er freakshowets stjerne, drømmer hun om at være helt almindelig.

Men både Norm og Ariels liv forandrer sig, da det konkurrerende Freak Factor kommer til byen.

FREAKSHOW - hvor langt ville du gå for at blive normal?

Omtale

Mads kan lide at læse om freakshow

Læs omtalen på Ugeavisen.dk, hvor niårige Mads fra Kolding anmelder 'Freakshow 1 - De falske freaks' i forbindelse med Sommerbogen 2015. 

Palles Gavebod

"En sjov og spændende bog om at føle sig udenfor og være anderledes. Men også en bog om at turde være sig selv, og om freaks, familie og kærlighed."
Herre godt!
 
Læs hele anmeldelsen

Ann-Kristine Hald, Bogrummet.dk

"Holmboe og Boyle Rødtnes har her skabt en fantastisk start på en interessant serie, hvor almindelige mennesker kan blive freaks og omvendt. Med Norm og Ariel i fokus ser vi begge sider af sagen og da jeg havde læst denne første bog, ville jeg ønske, at jeg allerede havde kunnet læse dem som barn."
 
Freakshow 1 De falske freaks
 
 
 

Nomineret til Orlaprisen 2016! 

Se de andre Orlanominerede bøger på dr.dk ... vi er i godt selskab.
Ellen Holmboe - forfatter. Senest opdateret den 23. januar 2022