/ De oversavede damer
Tilbage til Freakshow-siden
 
Freakshow 2 - De oversavede damer
 
Af Nicole Boyle Rødtnes 
og Ellen Holmboe
Forsideillu: Kristian Eskild Jensen
152 sider, indbundet
Fra 9 år og op

Alvilda 2015

De oversavede damer

Alt er kaos i familien van Schabts Rædsels- og Raritetskabinet. Bøder, forbud og retssager hagler ned over dem, økonomien er i bund, og så har de oven i købet mistet deres største stjerne, havfruepigen Ariel.

Norm gør, hvad han kan for at redde familiens freakshow, men kan han samtidig forfølge sin egen drøm om at få en plads i rampelyset som standupkomiker?
 
Og kan hans søster Ariel finde sig til rette hos ærkefjenden Freak Factor uden at føle sig revet over på midten?
 
FREAKSHOW - hvor langt ville du gå for at blive bemærket?

Omtale

"En sjov og spændende historie om freaks, familie og ambitioner. Men også en bog om at turde være anderledes og at være tro mod sig selv."
Herre godt!
Palles Gavebod

Læs hele anmeldelsen
 
"Boyle Rødtnes og Holmboe har sådan set gjort det igen. Det er svært ikke at læse hele bogen på én gang, da deres karakterer altid kommer ud for et eller andet, hvor man bare bliver nødt til at læse næste kapitel med (og næste og næste). Det er svært ikke at holde af begge deres hovedkarakterer – Ariel, som bare vil være normal og Norm, som vil vise at han kan mere end hans familie er klar over. En ting, som jeg ikke fik nævnt i anmeldelsen af den første bog, er deres fantastiske måde at afslutte bogen med en cliffhanger – for får alle deres vilje og er der egentlig noget lusket ved Freak Factor?

Alt i alt en virkelig sjov og meget spændende børnebog, som både kan læses af drenge og piger i folkeskolealderen (og voksne)."
Ann-Kristine Hald, Bogrummet.dk
 
Ellen Holmboe - forfatter. Senest opdateret den 6. februar 2024