/ Det onde sind

Tilbage til Superskurkeskole-siden

Superskurkeskolen 2 - Det onde sind

Af Nicole Boyle Rødtnes
og Ellen Holmboe
Forsideillu og "klassefotos":
Kristian Eskild Jensen
222 sider, indbundet
Fra 10 år og op

Alvilda 2016

Det onde sind

På Superskurkeskolen kæmper Magnus Løvenskjold både med fagene og med sine klassekammerater, der i tide og utide forsøger at spænge ham og hans kørestol i luften.
 
Da han får mulighed for at søge overflytning til Superhelteskolen, slår han straks til. Men det er alt andet end let at skifte skole. Det kræver topkarakterer i alle fag, og hvordan skal heltedrengen Magnus nogensinde blive ond nok til det?
 
På Superhelteskolen forsøger hans søster, Lili, stadig at efterforske mordet på deres forældre. Men hendes liv bliver pludselig meget indviklet, da den mystisk fremmed dukker op med chokerende nyt om hendes fortid ...

Omtale

Lektør
"En super-spændende bog."

"Det er en spændende og underholdende bog, der er skrevet i et forrygende tempo med mange vilde og fantasifulde begivenheder. Sproget er godt og flydende. Skildringen af livet på de to skoler er fantasifuldt og levende, og der venter læseren en virkelig overraskelse. Farverigt og fængende persongalleri."
 
"Bogen kan sikkert få flere bogsvage drenge til at læse."
 
Ann-Kirstine Hald, ordfraenbibliofil.dk
"Åh, hvor har jeg glædet mig til at høre meget mere om Lili, Magnus og alle deres venner på skolerne lige siden jeg vendte sidste side i seriens første bog for et halvt års tid siden. Og jeg er bestemt ikke skuffet!
 
Holmboe og Rødtnes har det med at efterlade læseren ved noget af en cliffhanger nemlig og det har de også gjort i denne bog. Det er ikke første bogserie, som jeg har læst af dette dygtige forfattermakkerpar og jeg kan varmt anbefale bøgerne til børn mellem 8 og 12 år, da man som læser både kan lære noget om at håndtere mobning og finde sit egentlige selv, selvom fremtiden virker forudbestemt.

Alt i alt endnu en spændende bog om søskendeparret Lili og Magnus, hvis fremtid ikke er så forudsigelig, som de selv går og tror."
Ellen Holmboe - forfatter. Senest opdateret den 5. januar 2023